Honlapok

Friss hírek, információk

Oldalak

Hommage oldalak átalakítása

Nagyszabású átalakítási munkába fogtunk. A több mint 10 éve készült, Drupal CMS-re épített Hommage oldalakat React alapokra helyezzük át. Az eddig elkészült négy művészt bemutató honlapcsoport várhatóan további oldalakkal bővül a közeljövőben.

Magyar Művészeti Akadémia Köztestületi Tagok

Elkészült a Magyar Művészeti Akadémia Köztestületi Tagok iparművészeinek honlapján. Az itt felsorolt és bemutatott iparművészek, tervezőművészek, mind szakmai díjazott, pl. Ferenczy Noémi-díjjal rendelkező alkotók, akik ezáltal elnyerték a „Köztestületi Tag“ lehetőségét a Művészeti Akadémia felhívására 2014 óta.

Nyáregyháza hivatalos honlapja

Átadásra került Nyáregyháza hivatalos honlapja.

Mivel ez az első olyan oldal amihez akadálymentesített változat is készült, így szükséges volt, hogy a részletesebben is megismerkedjünk a WCAG 2.0 ajánlással. A megismerkedés annál is inkább érdekes volt, mivel a legtöbb helyen használt sárga/fekete színezésű kinézet korántsem az ajánlásnak egyedül megfelelő színkombináció...

"Elkészült" a szivesseg.net

"Elkészült" a szivesseg.net átalakítása. Meglátásom szerint a lehető legtöbbet kihoztuk az oldalból, bár még mindig lenne mit alakítani rajta. A visszajelzésekből kiderül, hogy a látogatók is jobban eligazodnak rajta mint korábban....

szivesseg.net megújítása

A mai napont új project-be fogtunk, a szivesseg.net portál megújátásába. A tervek szerint a hónap végére, de legkésőbb április közepére elkészül a felújított és átalakított portál.