Bemutatkozás

Friss hírek, információk

Oldalak

Hommage oldalak átalakítása

Nagyszabású átalakítási munkába fogtunk. A több mint 10 éve készült, Drupal CMS-re épített Hommage oldalakat React alapokra helyezzük át. Az eddig elkészült négy művészt bemutató honlapcsoport várhatóan további oldalakkal bővül a közeljövőben.

Magyar Művészeti Akadémia Köztestületi Tagok

Elkészült a Magyar Művészeti Akadémia Köztestületi Tagok iparművészeinek honlapján. Az itt felsorolt és bemutatott iparművészek, tervezőművészek, mind szakmai díjazott, pl. Ferenczy Noémi-díjjal rendelkező alkotók, akik ezáltal elnyerték a „Köztestületi Tag“ lehetőségét a Művészeti Akadémia felhívására 2014 óta.

Nyáregyháza hivatalos honlapja

Átadásra került Nyáregyháza hivatalos honlapja.

Mivel ez az első olyan oldal amihez akadálymentesített változat is készült, így szükséges volt, hogy a részletesebben is megismerkedjünk a WCAG 2.0 ajánlással. A megismerkedés annál is inkább érdekes volt, mivel a legtöbb helyen használt sárga/fekete színezésű kinézet korántsem az ajánlásnak egyedül megfelelő színkombináció...

"Elkészült" a szivesseg.net

"Elkészült" a szivesseg.net átalakítása. Meglátásom szerint a lehető legtöbbet kihoztuk az oldalból, bár még mindig lenne mit alakítani rajta. A visszajelzésekből kiderül, hogy a látogatók is jobban eligazodnak rajta mint korábban....

szivesseg.net megújítása

A mai napont új project-be fogtunk, a szivesseg.net portál megújátásába. A tervek szerint a hónap végére, de legkésőbb április közepére elkészül a felújított és átalakított portál.

2001 óta foglakozom honlapok készítésével. Eleinte hobbi szinten, majd fokozatosa egyre komolyabban és mélyebben.

2005-től megismerkedtem a Drupal CMS-el, azóta zömmel Drupal alapú oldalakat készítünk, a feladattól függően kisebb nagyobb csapatban.

Fontosnak tartjuk a jó és pontos munkát, a határidők betartását. Szeretjük a jól működő oldalakat, ezért nagy hangsúly fektetünk az általunk készített oldalak folymatos karbantartására illetve a felhasználók támodatására.

Vállalunk:

  • weblap grafikai tervezést
  • smink készítést
  • drupal alaprendszer és kiegészítő modulok telepítését, konfigurálását
  • egyedi és kiegészítő modulok készítését  (pl. CCK, views mezők és megjelenítésék)
  • frissítést vagy migrálást régebbi Drupál változatokból
  • migrálást más rendszerekből (Joomla, Wordpress, stb.)
  • meglévő Drupal oldalak rendbetétele (grafika rendbetétele, sminkhibák javítása, oldal tartalmának rendezése, stb.)
  • vírustalanítás és spamvédelem
  • szükség esetén domain regisztráció és tárhely biztosítása
  • folyamtos karbantartás, és  támogatás (akár online)

Kiemelten foglalkozunk a magyar képző- és iparművészek weben való jelenlétének támogatásával.